1. VitaS Catering
  2. Andere faciliteiten

VitaS Catering

Voor de bewoners van onze woonzorgcentra, willen we enkel het beste, net zoals thuis. VitaS heeft er dan ook voor gekozen om onze maaltijden klaar te maken in een eigen centrale keuken. Het maaltijdmoment is immers een moment waar iedere bewoner naar uitkijkt. Het eten van een lekkere en gezonde maaltijd in een aangeklede leefruimte en gezellig gedekte tafel gaat samen met een glimlach, een goed gevoel en een prima service.

Daarenboven hechten we een groot belang aan kwaliteit en hygiëne. Het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid en de Voedselketen) voert dan ook regelmatig controles uit. Onze centrale keuken, die voldoet aan de strengste hygiëneregels, vormt de beste garantie dat wij de bewoners kwaliteitsvolle, lekkere en gezonde maaltijden kunnen blijven voorschotelen.

Bij VitaS Catering worden de maaltijden bereid voor de 3 campussen (Peer, Oudsbergen en Hechtel-Eksel). Men beschikt daar over de modernste technieken en toestellen. Het is gelegen Industrieweg 14 te Peer. Naast het bereiden van de maaltijden organiseren zij ook op regelmatige basis kookactiviteiten voor bewoners zodat deze dan bv. kunnen genieten van een warme wafel met ijs en fruit of een spekpannenkoek.

Naast de centrale maaltijdbereiding voorziet VitaS op campus Den Boogerd ook nog andere faciliteiten zoals een eigen wasserij uitgezonderd voor de lakens en hemden. Daarnaast wordt er samengewerkt met een kapster en pedicure waar de bewoner desgewenst gebruik van kan maken.

Verder bestaat er ook de mogelijkheid om iets te nuttigen in het cafetaria of om kleine snuisterijen aan te kopen in de shop die een aantal keren in de week geopend is.