Waar ben je naar op zoek?

VitaS biedt ouderen graag een thuis aan. Hiertoe heeft VitaS diverse dienstverleningen zoals residentieel verblijf, tijdelijk verblijf, een verblijf overdag of zelfstandige woonvormen.

Vitas biedt op 5 locaties een dienst- en zorgverlening aan. Zo kan je er terecht voor:

  • een definitief verblijf in een woonzorgcentrum (WZC),
  • een tijdelijk verblijf van maximaal 60 aaneensluitende dagen nl. een verblijf in een centrum voor kortverblijf (CVK),
  • een verblijf overdag waarbij je 's avonds terug naar huis keert nl. een centrum voor dagverzorging (CDV),
  • of je kan kiezen voor één van de mogelijke zelfstandige woonvormen zoals een assistentiewoning (GAW), een serviceflat (SF) of een appartement.

Zoeken via locatie

Woonzorgcentra en centra voor kortverblijf

Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, kan je in 1 van onze woonzorgcentra (WZC) een aangepaste woonomgeving vinden. Onze woonzorgcentra willen een nieuwe thuis zijn waar ouderen zich gerespecteerd, veilig en geborgen voelen. Zoek je een verblijf voor een kortere periode, dan kan het centrum voor kortverblijf (CVK) een oplossing zijn.
Woonzorgcentra en centra voor kortverblijf

Centra voor dagverzorging

Wanneer je nog thuis woont, kan je kiezen om overdag tijdens weekdagen gebruik te maken van het centrum voor dagverzorging (CDV). Onze CDV’s willen u als gebruiker een zinvolle dagbesteding aanbieden naast een ontmoetingsplaats waar het gezellig vertoeven is.
Centra voor dagverzorging
 

Zelfstandig wonen

Wanneer je eigen woning niet meer is aangepast aan je behoeften die samengaan met een hogere leeftijd, kan een andere zelfstandige woonvorm een oplossing bieden. VitaS biedt hiertoe 3 mogelijke opties aan op diverse locaties.
Zelfstandig wonen

Nachtopvang

Wanneer je als oudere nog thuis woont, kan je ervoor kiezen om 's nachts gebruik te maken van het centrum voor nachtopvang. Als centrum voor nachtopvang willen we een oplossing bieden aan oudere personen die nood hebben aan extra zorg 's avonds of 's nachts of die zich 's nachts gewoon niet veilig voelen.
Nachtopvang

Rechtstreeks toegankelijke hulp

Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) is een vorm van begeleiding, dagondersteuning of verblijf voor personen met een (vermoeden van een) handicap waar je geen goedkeuring van het VAPH voor nodig hebt.
Rechtstreeks toegankelijke hulp