Peer

GAW De Zwaen omvat aan de Rode Kruisstraat 15 assistentiewoningen met hun voordeur grenzend aan een centrale overdekte gang en aan de Sint Antoniusstraat nog eens 15 afzonderlijke schakelwoningen die zijn ingeplant rond een pleintje met veel groen.

Inrichting van de assistentiewoning

De woningen aan de Rode Kruisstraat dateren van de beginjaren negentig, een periode waarin nog iets kwistiger mocht omgesprongen worden met ruimte. Alle woningen liggen gelijkvloers. Aan de binnenzijde geven de woningen uit op een centrale gang waarlangs je je naar de ontmoetingsruimte kan begeven. 

De woningen aan de Sint Antoniusstraat dateren van 1987. Het zijn 15 schakelwoningen met eigen tuintje en terras die echt wel rust, autonomie en de nodige privacy geven. In deze woningen is de keuken reeds gerenoveerd en voorzien van alle nodige comfort.

Verder is er:

  • een inkomzone met tochtsas
  • een ruime leefruimte
  • een bergruimte
  • een sanitaire cel
  • een ruime keuken
  • een ruim terras
  • een grote gezamenlijke met veel groen en bloei ingerichte buitenomgeving die een wandeling rondom de woningen stimuleert
  • mogelijkheid tot huren van een al dan niet overdekte parkeerplaats in de directe nabijheid van de woning

Ligging

GAW De Zwaen bevindt zich eveneens op wandelafstand van het centrum van Peer. Aan de ene zijde van het gebouw ben je direct in het WZC Het Perrehof met daarnaast het stadspark waar het aangenaam vertoeven is.  Aan de andere zijde van de assistentiewoningen liggen woonwijken met gezinswoningen. Aan de overzijde van de Rode Kruisstraat liggen nog assistentiewoningen maar dit zijn dan aaneengeschakelde woningen. Een wandeling doorheen de zorgcampus van Peer is dan ook een aangename kennismaking met een aanbod op maat voor elke oudere. Er is het residentiële aanbod, aangepast aan de verschillende graden van zorgbehoevendheid. Daarnaast loopt een gediversifieerd dienstenaanbod van zorg, verpleging, maaltijdverstrekking, mobiliteit, ontspanning, poets- en karweihulp.

GAW De Zwaen

Contactinfo

   011/49 26 12
   opname@vitas.be
   Sint Antoniusstraat 1 - Rode Kruisstraat 19, 3990 Peer
    Volg ons op Facebook

Download hier het inschrijfformulier

Neem contact op met GAW De Zwaen

Ontdek meer over GAW De Zwaen

Uitgelicht nieuws

Vacatures