Werken

VitaS is werkzaam binnen de ouderenzorg. VitaS omvat sinds januari 2022 5 zorgcampussen, een centrale keuken, een centrale technische dienst en een centrale dienst administratie. De gemeenten Peer, Oudsbergen Hechtel-Eksel, Leopoldsburg en Beringen zijn beheerder van VitaS.

Hoe zit dat met werken binnen VitaS?

De opdracht van VitaS bestaat erin iedere bewoner een “thuis” aan te bieden in een omgeving waar er een sfeer van rust en vriendschap heerst, waar er respect is voor ieders persoonlijkheid en waar het bruist van activiteiten. Het verlenen van “zorg” is niet meer de belangrijkste opdracht. Het “wonen” en “leven” in een woonzorgcentrum met oog voor het sociale netwerk van de oudere beschouwen wij als een evenwaardige taak in het bereiken van kwaliteitszorg.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor tewerkstelling. Zo kan je ervoor kiezen om de bewoners de nodige verzorging te bieden als zorgkundige of verpleegkundige, maar daarnaast kan je bv. als begeleider wonen en leven er ook voor kiezen om hen een aangename tijdsbesteding te geven of als ergo of kiné hun zelfredzaamheid van onze bewoners te stimuleren.

Je kan ook bij VitaS aan de slag als bv. organisatiehulp bij VitaS Catering waarbij je helpt de maaltijden bereiden. Of achter de schermen werken binnen een administratieve functie. Kortom, het tewerkstellingsaanbod binnen VitaS is ontzettend divers.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? 

Op donderdag 21 maart verwelkomen we potentiële medewerkers op onze jobbeurs in WZC Het Perrehof. Verpleegkundigen en zorgkundigen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging ontvangen we met open armen.

Het programma van onze beurs bestaat uit:

  • Een voorstelling van onze organisatie en onze jobmogelijkheden.
  • Een workshop hef- en tiltechnieken of een workshop incontinentie en palliatieve zorgen.
  • Een rondleiding in ons nieuwe gebouw.  

We organiseren de beurs op 3 momenten: om 9.30 uur, om 13.30 uur en om 18.30 uur. Zo komen we tegemoet aan het dagritme van onze bezoekers.

Inschrijven via https://forms.gle/biCjQk1efpnYGuvw6 moet niet, maar is wel fijn.