Vanaf volgende week is een gedeelte van de Zit-o-Meter t.h.v. Rode Kruisstraat richting Noordweg niet meer toegankelijk gedurende 4 tot 6 weken.

De werken aan de nieuwbouw van het woonzorgcentrum verlopen voorspoedig. De eerste fase van deze nieuwbouw wordt begin september in gebruik genomen.

Na het bouwverlof, dat eindigt op maandag 3 augustus, gaat de aannemer van start met de aanleg van de brandweg rondom deze nieuwbouw.

Hierdoor zal een gedeelte van de wandelweg en zit-o-meter niet meer toegankelijk zijn. De rest van de zit-o-meter in de buurt van het stadspark De Perre blijft wel beschikbaar.

Op het routeplannetje hieronder ziet u welk gedeelte onderbroken zal zijn. Na uitvoering van deze werken zal de opnieuw aangelegde zit-o-meter tussen de voormalige hertenwei en het fietspad geïntegreerd zijn in de brandweg.

De duur van deze werken wordt geschat op 4 tot 6 weken.

Na de volledige realisatie van alle 3 de fases van de nieuwbouw zal de zit-o-meter zijn definitieve traject krijgen. Het nieuwe centrumplein zal dan de verbinding maken met de bestaande zit-o-meter in het stadspark. U kan deze uiteindelijke situatie zien op het inplantingsplan dat eveneens hieronder te raadplegen is .